Claim your Health!

Godfathers & Godmothers

HomeGodfathers & Godmothers

Wie is de creator, hoedster en/of visionair van CHI?

Dat is Sophia Govaerts.

“Ik ben een vrouw met een missie.
Deel I van mijn leven was een aaneenschakeling van ervaringen, jobs en stevige levenslessen die me voorbereid hebben op wat nog komen zou. Deel II van mijn leven lijkt zich aangevangen te hebben rond m’n veertigste (in 2020). Dat was de periode waarin het CHI-project steeds meer vorm begon te krijgen.

Ik hou ervan als mensen hun gezonde, gelukkige zelf ontdekken en vormgeven… De mens heeft zoveel potentieel! Zelf groeide ik uit van een extreem ongelukkig en ziek kind tot een zeer gelukkige en gezonde vrouw. Ik ben ervan overtuigd dat het online Claim your Health Institute veel mensen zal kunnen helpen om dichter bij hun essentie te komen. Hoe meer gelukkige, gezonde mensen er zijn, hoe makkelijker zij op hun beurt kunnen ontdekken wat hún missie is en hoe zij kunnen bijdragen aan de (her-)opbouw van deze wereld.

“Let’s BE the change we wish to see in this world.” Geen naïeve spreuk volgens CHI, maar net een mooie motivatie en drijfveer om het ook effectief waar te maken en steeds weer -her en der- een klein of groot verschil te maken zodat de CHI weer overal stromen kan.
CHI staat voor LevensKracht, LevensStroom,… Een ideale afkorting voor Claim your Health Institute! Bovendien is het een term uit de Chinese geneeskunde die ook een mooie basis vormde voor het ontstaan van de Quantum Geneeskunde. Een krachtige en zéér waardevolle invalshoeken voor een holistische, preventieve gezondheidszorg!

In 2013 woonde ik het vierdaagse World Congress of Quantum Medicine bij in Honolulu, Hawai’i. Een uiterst boeiende week waarin de meest gerenommeerde artsen (Dr. Joe Dispenza, Dr. Amit Goswami, Dr. Linda McTaggert, Dr. Bruce Lipton, Dr. Gregg Braden,…) kwamen spreken en de kracht van onze gedachten, meditatie, visualisatie, muziek, geluid, licht en trilling uiteengezet werd als volwaardige medicijnen. Talloze onderzoekers hebben hier massaal onderzoek naar gedaan; telkens met verbluffende resultaten. Artsen en wetenschappers schudden elkaar de hand en met tranen in de ogen zag en voelde ik dat het goed was… 
Later ontmoette ik ook nog één-op-één Wayne Dyer en interviewde ik Mantak Chia. 

Ondertussen ben ik omringd door een groep prachtige holistische gezondheidswerkers -onze CHI-leaders- die iedere dag vele mensen helpen.
Graag zet ik me in -met een verleden als afdelingshoofd van een holistisch woonproject voor dementerenden, leerkracht, coach, massagetherapeut, doula, orthopedagoge, organisator van kleine en grotere festivals, coördinator van creatieve en muzikale projecten, hoedster van een eigen bewustwordingscentrum en kok van een Healthy Pop-up-restaurant- om CHI en de CHI Academy met véél Liefde & Plezier in de wereld te zetten!

Daarnaast kiest CHI ervoor om samen te werken met meters en peters.

Daniel Derweduwen

Op dit moment is er één Godfather die ons land vertegenwoordigen en inspireren zal. In de komende maanden en jaren zullen ons steeds meer godmothers en godfathers vervoegen die telkens een continent en/of specialisatie binnen de integratieve en integrale holistische geneeskunde zullen representeren. En daar zijn we nu reeds erg trots op en blij mee!

Dus gráág stellen we aan jullie voor:
De Belgische Godfather Daniel Derweduwen; ook gekend als Daniel The Healthman! 

Hij is een zéér gepassioneerde man die als visie een wereld boordevol gelukkige en gezonde mensen ziet. De manieren waarop hij hierin bijdraagt, zijn ronduit fantastisch: boeiende lezingen, top-blogs die bulken van waardevolle inspiratie, één-op-één-sessies en een fantastisch fb- en Telegram-account dat vrij te bezoeken is. Daniel en ik zullen jullie af en toe voeden met gezondheidsnieuws in de vorm van een interview, podcast of live event. En verder is het aan jullie om hem zelf op de sociale media op te zoeken en jullie te laven aan zijn input (jullie hebben immers jullie fakkel der zelfverantwoordelijkheid vast, remember? #checklogo :-))

Graag zien we jullie op sociale media en events verschijnen. Tot dan!