Claim your Health!

CHI voor bedrijven

HomeCHI voor bedrijven

Vitality Academy

Business Events

VITALITY ACADEMY

 


Business Events

Win-win-win!

Omdat wij van waardevolle ripple-effects houden, kiezen we ervoor om niet alleen particulieren, maar ook bedrijven te helpen. Dat doen we écht met een groot hart en een warme visie, want wij geloven nu eenmaal in een gezondere en gelukkigere wereld.

Maar al te graag komen wij jullie -CEO’s, kaderleden, werknemers- inspireren tijdens een krachtig dagevent of d.m.v. losse trainings. De beste professionals komen een pallet aan inspiratie en mogelijkheden bieden om het algemene welzijn op de werkvloer te verhogen.

Hoe groter het bewustzijn hieromtrent, hoe gezonder en gelukkiger de werkgever en werknemers én hoe gezonder het bedrijf! Een win-win-win waar wij van houden en waar wij jullie graag zo snel mogelijk mee willen laten kennis maken. Want onze formule is eenvoudig, maar krachtig en covert alle area’s waar een bedrijf aan kracht kan verliezen óf winnen. En wij zetten in op dat laatste!

Word je hier graag in geïnspireerd en begeleid door een uniek samengesteld en wijs, warm CHI-team? Lees dan zeker verder. Want we bieden nog meer aan.

 

 

Business Services

Business Services

Jouw bedrijf helpen ont-zorgen, is waar we iedereen blij mee hopen te maken.
Want minder stress, betekent meer ruimte om met passie te ondernemen en de levels werkgeluk te zien stijgen bij zowel jezelf als je werknemers. En laat net dát mee instaan voor de slaagkansen en dus de GEZONDHEID van je bedrijf!

We hebben een uitgebreid pakket aan diensten voor jullie klaarstaan, dus neem zeker contact met ons op om hierover meer te weten te komen. We leggen je graag rustig uit hoe belangrijk en mooi dit kan zijn.

 

CHI Spa

Voor meer info,
aarzel niet, reik uit en laat ons samen kijken hoe we jullie hierin kunnen ondersteunen!

Met warmte!
Het kernteam van de CHI Business-afdeling:

Roland Plum (Consciousness Organisatie en Advies, NL),
Sophia Govaerts (founder Claim your Health Institute, B/NL),
Rico Schuijers (sportpsycholoog, NL),
Stef Mintiens (natuurarts, B).

 

 

Adresgegevens:
Claim your Health Institute @ the Lighthouse (inloophuis na afspraak)
Oranje Nassaustraat 6
6411 Heerlen
Nederland
info@claimyourhealthinstitute.com

 

Roland Plum, Plum Academy: 0031 6 546 17 157
Roland Plum | LinkedIn
Sophia Govaerts, Founder CHI: 0032 476 95 70 75
Sophia Govaerts | LinkedIn