Claim your Health!

CHI voor bedrijven

HomeCHI voor bedrijven

Vitality Academy

Business Events

CHI ACADEMY

 

BEDRIJFSTRAININGEN
Jaartrajecten of losse sessies; steeds op maat!

Win-win-win!

Omdat wij van waardevolle ripple-effects houden, kiezen we ervoor om niet alleen particulieren, maar ook bedrijven te helpen. Dat doen we écht met een groot hart en een warme visie, want wij geloven nu eenmaal in een gezondere en gelukkigere wereld.

Maar al te graag komen wij jullie -CEO’s, kaderleden, werknemers- inspireren tijdens een krachtig dagevent, d.m.v. losse trainings of middels een uniek holistisch jaartraject! De beste professionals komen immers een pallet aan inspiratie en mogelijkheden bieden om het bewustzijn omtrent het algemene welzijn op de werkvloer te verhogen.

Hoe groter het bewustzijn, hoe gezonder en gelukkiger de werkgever en werknemers én hoe gezonder het bedrijf! Een win-win-win waar wij van houden en waar wij jullie graag zo snel mogelijk mee willen laten kennis maken. Want onze formule is uniek en krachtig en covert alle area’s waar een bedrijf aan kracht kan verliezen óf winnen. En wij zetten in op dat laatste!

Word je hier graag in geïnspireerd en begeleid door een uniek samengesteld en wijs, warm CHI-team? Lees dan zeker verder. Want er is een gans team CHI-leaders die je kan inzetten in jouw bedrijf (zie vorige webpagina). Steeds op warme, professionele en waardevolle manier! Tijdens één-op-één-sessies of in groep. Wat hebben jullie nodig? Wij kunnen je vast helpen! 

Business Services

BUSINESS SERVICES

Jouw bedrijf helpen ont-zorgen, is waar we iedereen blij mee hopen te maken.
Want minder stress, betekent meer ruimte om met passie te ondernemen en de levels werkgeluk te zien stijgen bij zowel jezelf als je werknemers. En laat net dát mee instaan voor de slaagkansen en dus de GEZONDHEID van je bedrijf!

We hebben een uitgebreid pakket aan diensten voor jullie klaarstaan, dus neem zeker contact met ons op om hierover te praten.  
Je financiële zorgen, HR-vraagstukken en zoveel meer kunnen allemaal door ons bekeken worden.
We leggen je graag rustig uit hoe belangrijk en mooi dit kan zijn. Want hoe minder stress, hoe hoger de vitaliteit van jezelf én je organisatie. 

CHI Spa

Voor meer info,
aarzel niet, reik uit en laat ons samen kijken hoe we jullie hierin kunnen ondersteunen!

Met warmte,
CHI ACADEMY:
Sophia Govaerts en alle CHI-leaders!

Contactgegevens:
info@claimyourhealthinstitute.com

Sophia Govaerts, Founder CHI en CHI Academy: 0032 476 95 70 75
Sophia Govaerts | LinkedIn